Well Hello there Mister sneaky pants.
Unfortunately, the page you're looking for doesn't exist, never existed, or is unavailable for your viewing pleasure.

But hey, while you're here, enjoy some recent Blogdrive entries:

.: LifeHasBegun:.
Lost Memory -
Errr 2
Minutes Ago?

Hari ini macam kurang sibuk sikit. Sebab mesin photostat rosak. So surat-surat semua tak boleh keluar disebabkan belum buat copy. Esok barulah orang maintenance akan datang untuk tengok dekat mana yang tak kena. Harap-harap rosaknya berpanjangan lah yeeeee.. Hahaha.. boleh dak fikir lagu tu? Kihkihkih... Kali ni just nak update pasal memori lost sahaja. Dalam persekitaran kerja. Contohnya, untuk part kerja aku ini, memang aku kadang-kadang akan ingat la 1,2 nama student yang kita dok familiar. Tak pun kadang-kadang bila ada kes-kes yang melibatkan student mana-mana, Insyaallah aku akan boleh ingat nama and recall balik kronologi kes dia tu. So bila ada sapa-sapa call nak dapatkan info pasal budak tu, senang ja aku nak trace balik or cari balik dekat mana tempat aku nak refer pasal budak tu. Kadang-kadang aku boleh jawab terus apa soalan depa, sebab memang dah dok dalam kepala otak. So, aku pun expect benda yang sama jugak lah dengan orang-orang lain yang buat kerja dalam opis... (more)

my blog
Jaw Crusher machine operating environment
Jaw Crusher stone crushing into small stones in the first place Shredder is usually called the "primary" Crusher. With the longest history and most rugged Jaw Crusher. Jaw Crusher feeding time, material from the top entrance into the teeth of the jaw broken. and break room. pe jaw crusher Jaw tooth material to the wall with great force, will be broken up into smaller rocks. Support jaw tooth movement is the eccentric shaft, this axis runs through the frame of the fuselage. produced by fixed wheels at each end of the shaft. Flywheel and often eccentric support bearings with spherical roller bearings, bearing's working environment is extremely harsh. Bearing must be subjected to huge impact load. grinding sewage corrosion and high temperatures. Although this work environment is harsh in the Jaw Crusher work still needs to be very reliable, this is a key element in productivity. Efficient broken machine performance features jaw type broken machine of out material grain degrees... (more)

Truth in Love
The
'Jesus'
the World Loves

Link: about.me/gideonsword The 'Jesus' the World Loves Author: T.A. McMahon Source: TheBereanCall - 12.02.2008 What do you think of Jesus? That's a question I've asked at times to engage non-Christians in conversation about Him for the purpose of witnessing. A fairly typical response used to be that He was a religious teacher who did a lot of good, said many good things, and they usually concluded with a belief that He was a very good man. I then could ask, "Did you know that He claimed to be God?" When looks of puzzlement followed, I would explain that He couldn't be a "very good man." In claiming to be God, He was either self-deluded or an outright fraud—that is, unless He was telling the truth. More often than not, that thought, raising the issue of being accountable to God, would bring our conversation to an awkward end. At least it had provided the opportunity to plant some seeds that I hoped would grow into conviction. Most... (more)

welcome tinydeal
Cube T7 MT8752
octa core
2.0GHz Tablet

Elevare al cube computer di Pillola ha combinato con la conferenza di MTK ha tenuto il Cube T7 il prodotto, l'aereo ha equipaggiato con il nuovo otto-centro l'elaboratore MTK Mt8752, il frammento usa un Cortex-A53 l'architettura, attualmente i la maggior parte dell'energia efficiente nel mondo, il più piccolo elaboratore di 64 pezzetto, la stessa efficienza di energia è tre volte abbassa la prestazione di alto-fine di oggi telefoni intelligenti. La frequenza massima fino a 2.0GHz octa core cinesi, 8 stella di centro 8 può simultaneamente alla potenza massima. Preferiamo lasciare il TA per lei brillare, porta 64, raddoppia 4G, di 5 modo 15 frequenza, A53 di 8 centro in un corpo così magro, demoliamo diverso progetto strutturale, diversa antenna e riceve più collaborazione, consentendo che i designer diventare dei viaggi attraverso l'abisso. Elevare al cube capire di cooperazione a lungo termine con MTK, attraverso il fossato farlo possibile, PIPO T8 tutto... (more)

Tanto de mi
Regresando en el tiempo
Prodria regresar el tiempo a diez años o nueve? para hablar conmigo mismo y darme un par de cachetadas y decirle que todo va a estar bien, pero que no complique las cosas, que yo se cuanto a ama a cierta persona pero que no la agobien, en unos años menos de los que se imagina el estara loca por ella, pero que por favor no meta a una tercera persona importante para ambos en este tango. Que esa tercera persona sola la tome como diversion, un pedazo de vida divertido, lo deje ir cuando el se marcho que no se aferre a el, tal vez si vale la pena, pero todo eso complicara en exceso su vida! Me pregunto, mas veces que las que deberia de como serian las cosas si hubiera tomado otras decisiones, si hubiera elegido a mi primera opcion, si el tercer no hubiera estado buscando sacar un clavo con otro clavo, si su ex le hubiera tratado mejor, todo seria diferente, tal vez ni siquiera estuviera con ninguno de los dos....




Copyright © 2003 - 2005 NeverX All rights reserved.
Tag board Rules     Privacy policy     Terms of Service